SENANG CARI

26 August 2010

ENTRY JADI CONTEST...

salam...
bulan puasa ni nabila lebih banyak duduk dgn abahnya.kadang2 kat rumah...kadang2 abah bawa ke ofis @ kedai.bila dgn abah faham2 jelah...aktiviti wajib semestinya menyemakkan rumah / kedai.abah biar ja sb takmo dia kacau abah buat kerja.
jom tengok apa dia buat petang semalam.

menyelongkar rak TV....walaupun rak tu sebenarnya kosong.

nampak ja umie pegang kamera...terus bangun.

nampak makanan atas meja abah terus g ambik...sekali dgn fail abah terjatuh...
haaa....kalut nak letak balik.

satu lg benda yg boleh bg nabila duduk diam...makan.
ada cheese tart ja baby oiiii....
abah tak bawa susu so umie beli air kotak ja.

siap baca doa tu...

huh!!!...ni apa hal plk????jilat tangan umie....
tak cukup makan ke??

CEPAT!!!!!!SIAPA JAWAB DGN TEPAT DAPAT DUIT RAYA DRP NABILA....SERIUS NI.
KENAPA NABILA JILAT TANGAN UMIE?
ANDA ADA MASA SEHINGGA PUKUL 12 TGH MALAM 5/9/2010.
JAWAPAN & PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 6/9/2010.


SILA TINGGALKAN JAWAPAN ANDA DI KOTAK KOMEN ENTRY INI.
SERTAKAN LINK BLOG ANDA SUPAYA SENANG SAYA CONTACT NANTI.
ITU SAJA....

14 comments:

Jieda said...

Susah gak soalan ni ye he3.Nabila jilat tangan uminya kerana dia memang suka jilat tangan uminya.

KLMari said...

Alololololo...comelnya Nabila baca doa before makan....hehhehhehe...

ME said...

Comelnya nabila .. dah bulat dia skrg yek ida ..

Fariza said...

Ada sisa makanan kat tangan umie..tu yg nabila jilat tue..(nabila cakap tak baik membazir)...hehhehehhe..

Rizziela said...

sebab Nabila malu orang tengok dia tak puasa...

Azma said...

nabila jilat tgn umie sbb dia salam ngan umie..hiihi.. maafle kalau jwpnnya 'mengong' haha..

ieda said...

ME...budak kuat makan mmg bulat..tp bulan posa ni slim sikit tu.

KLM..
doa dia pendek ja...allahumma..amin..hihii

kpd yg meneka...
jawab banyak kali pun takpa.

SURIA AMANDA said...

Nabila nak minta ampun kot kak ieda...maybe dia buat salah...

Latifahbeekay said...

Adui susahnye . .umie ni bg soalan tkde clue ke? (betul ke tak ejaan clue tu?)

nabila cute pat bg jawapan kat mokcik ni haa. .

Nabila jilat tgn umie coz umie tk kasi dia makan cheese tart tu. .

Latifahbeekay said...

Eh tp rasanye dia nak mengaminkn doa dia kot. .haha ngex je mokcik ni kan. .

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

Nabila jilat tangan umie sebab tangan umie ada sisa2 cheese tart, nabila tak nak membazir, lalu nabila jilat tangan umie....hehe. betul tak kak ieda?

ieda said...

hehehe..
masih belum tepat..

CLUE..
AKTIVITI UMIE TIAP2 PETANG ADALAH MEMBELI KAT BAZAR RAMADHAN.
KAT TGN UMIE ADA SOMETHING.NABILA TERNAMPAK.

Mama Balqis said...

nabila jilat air soya ats tapak tgan umie

ieda said...

jawapannya..
kat tapak tangan umie ada tulisan senarai barang yg umie nak beli...nabila jilat utk padam tulisan tu.
terimakasih sb sudi jawab.