SENANG CARI

07 July 2010

NGAPE DENGAN BLOGSPOT NIE???

salam..
baru2 ni baca kat blog lisa komen2 kat entry dia tak dipublishkan walaupun dah accept.
sekali pg ni buka blog, komen2 entry yg lepas tinggal sikit jer...
macam entry kreatif tu kat comment box terus kosong..
sib baik dah baca sebelum tu..
apasal jadi gini??
semalam buat entry pun ada perubahan bila nak add pictures..
hari ni tak try lg..
kengkawan yg lain pun ada masalah yg sama tak??

harap2 cepat 'sembuh' blogspot ni..


3 comments:

SURIA AMANDA said...

mmg tgh gilo kak blogspot nih..ingat kita jer dpt pms..blogspot pun sama..ada gak komen2 Lisa hilang...nak buat caner....layan jer la..

Rizziela said...

samalah..rasanya semua bloggers menghadapi masalah yg samakan?

A.I said...

dah semboh dah :)