SENANG CARI

07 July 2010

BOLEH KURUS KE MACAM NI???

salam..
wahhh...pagi ni bangun awal giler...(pd sayalah)..pukul 5.30am.
kesnyer??nak buat nasi lemak.anak nak bawa p sekolah.
malam td siap goreng bilis dgn kacang & tumis sambal.
bangun pagi just pekatkan sambal & masak nasi.
bungkus2 macam yg kedai punya tu.utk nurul & kawan2 dia.
bukan free tau.nurul nak jual.tp yg dah order la..
gila bisnes jg budak pompuan sorang ni.

last year niaga sat tp kena berenti sb cikgu tak bagi.
thn ni dia kata cikgu tak marah.tak taulah lama mana cikgu nak bagi.
dah masak awal maka saya pun sarapan awal jg lah..pk 6.45am.sejarah tu..biasanya pk 10 @ 11 pg baru makan.




ish...cemana nak seliiiimmmmm...!!!!!!

5 comments:

Rizziela said...

Sedapnya.. Rajin betul anak dara tu buat biz yer

SURIA AMANDA said...

sedapnya..bagussss...esok2 dah besar leh franchies kan nasi lemak buatan akak..sure meletop...

ieda said...

rizziela..
mata duitan mcm mak dia..hahaha

lisa..
franchise????hehehe...boleh gak kan..
nasi lemak abahnya pun sedap gak.

Jiejah @ Iza said...

salam singgah ;-))

sedapnya nasi lemak panas² !!

kakyong said...

sedap... sesekala apa salahnya..
kalo nak diet try le slim diet DDR apa ke nama nyer.. jus mate ker... heheh.. mau 1 bulan turun 20 kg... ;)