SENANG CARI

19 July 2010

IA SEMAKIN MENGHAMPIRI...

salam..
hari ni dah 19/7...1 ramadhan kalau ikut kalender ialah pada 11/8..tinggal 3 minggu saja lagi..tak sabar rasanya menanti ramadhan yang mulia...bulan penuh rahmat.
from google

saya sgt suka suasana ramadhan terutama sebelah petang...jalan2 kat bazar ramadhan...best.cuma pening sikit bab nak pilih benda makan.untuk diri sendiri tak kisah sgt.tp untuk anak2 yg susah sikit.
sahur macam manalah agaknya tahun ni...???tahun lepas ada sekali sekala nabila join sahur.riuh rumah di awal pagi dek suara nyaring dia tu..harap2 tahun ni dia tak bangun...hihi..ganggu lah kaannn...

kat rumah saya dua minggu pertama ja sahur tu complete 4 org.lepas tu tinggal saya dgn nurul jer.yg lelaki 2 org tu dah tak bangun.paling2 pun bangun minum jer.tapi nurul mmg pulun.bersahur macam makan tengahari.kata dia kalau tak makan tak larat nak puasa..
tengok badan la kan..cekeding.
satu saja dlm fikiran saya...
boleh tak turun a few kg this ramadhan??

budak ni??confirm makin naik.

4 comments:

Rizziela said...

Orang puasa turun..Nabila plak naik ek

ieda said...

rizziela..
puasa yang yok..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nabila boleh join puasa tahun ni.
hehehe...

ieda said...

fiza..
tayang makan kat org posa buleh..