SENANG CARI

25 July 2010

GILA COKLAT..

salam..
siapa suka coklat???
saya sangat suka.
anak2 pun suka..
apasal cerita ttg coklat hari ni??
saja jer.
kan dah nak puasa..
lepas puasa kan raya..
jadinya masa raya kenalah ada kek..
dan saya plan nak buat kek coklat raya nanti..
ada resepi kek chocolate moist yg saya suka.
dah buat nanti saya post kat sini ok...
uish!!!!...lambatnya lagi..
takpelah...tunggu saja.
sementara tu layan coklat ni dulu..

aahhh...my favourite forever..
yang ni pun ok....ada kacang walaupun tulis tenusu jer
kalau rajin boleh hias kek coklat macam ni..
tapi tak hias pun takper...janji sedap..

(pic 1 & 3 from google)

4 comments:

miemiey said...

ERM..CEDAAAAAAAAAAPPPPPNYA COKLAT..I LIKE...ANAK2 PUN SUKA..TIME TU LAA BEREBUT JE DGN ANAK..HUHUHU...

TINGIN GAK BUAT KEK TU..NNTI POST SEKALI RESEPI YEE...;)

Zaitun said...

Kak Zai suka coklat yang ada kacang atau kismis,sedappp....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

suka coklat jugak....suka kek coklat moist jugak...mmm nyum, nyum, nyum...sedapnyer...

ieda said...

miemiey..
kena buat dulu baru boleh bg resepi..dah lama tak buat takut tak jadi..

zaitun..
hbby saya pun suka kacang..so saya beli yg plain.dia tak menumpang sangat..hehehe

fiza...
nikmaaaattttt....