SENANG CARI

14 July 2010

DAPAT SKILL BARU

salam..
balik kerja malam tadi nabila tak tunggu depan pintu.pelik jg.takkan dah tidur sebab awal lg.rupa2nya tgh syok tgk senario...amboi..sampai buat tak tau umie balik nooo..dah habis scene lawak gamaknya baru muncul depan pintu.

tak sempat saya masuk rumah kakaknya nurul dah sibuk suruh nabila tunjuk kebolehan terbaru dia..apalagi,sibuklah panggil 'mie...mie...'
pas tu dia terlompat2 depan pintu sambil gelak mengekek...so cute.
rupanya malam tadi dah dapat skill baru..lompat.

sepanjang malam bukan main lg dia show off...terlompat2 depan tv dengan gelak bangga.sebelum ni dia cuma lonjak badan ke atas dgn kaki still jejak lantai.tapi kali ni dah boleh lompat dengan kaki tak jejak lantai..
at the age of 3 yrs 10 mths....good girl.

our smart little bam bam

10 comments:

zue @ annaleeya said...

nabila dah pandai skrg... makin besar, mestila makin pandai kan???

Rizziela said...

Nabila ni memang cantiklah..Anti geram betul tengok Nabila

ieda said...

zue..
seronok tgk perkembangan dia tiap2 hari.

rizziela..
tq auntie..
should tgk muka dia bila kita cakap dia comel...mengedik semacam..rasa nak lempang jer..hihi

Pnut said...

Hahaha tunggu sikit hati dia buat terjun tiruk la.. lompat dan terjun..ehehehe

ieda said...

pnut...dok buat dah tu..berdiri kat tempat tgn sofa pastu terjun atas sofa...ish..seriau sungguh tgk.takut tergolek ke bawah.

Kauthar said...

proud of u lil' nabila...pandainya dia..uih kalau dah start terjun tiruk jenuhlah umie nak memantau ek :)

ieda said...

kauthar..
mmg standby.tp dia marah.suruh kita duduk jauh2...ish..

SURIA AMANDA said...

wah!!!bagus...cerdik nabila yer..mesti seronok tgok dia terlompat2 kan?

ieda said...

lisa..
kita seronok sikit..dia yg seronok lebih..hahaha

kakyong said...

tahniah nabila... gud gal..