SENANG CARI

25 May 2010

sedih la pulak..

salam...
sedih...sedih...sedih...
mcm biasa petang2 saya blogwalking..baca blog2 kt list saya tu then terjah ke link2 lain.ptg ni dgn semangatnya buka blog kawan ni..
saya suka baca celoteh dia..simple,kelakar yet very meaningful.
sekali buka nak baca..alamak!!!..pnut tutup blog..apasal nie???
rasa macam tak complete bila takde blog pnut.
nasib baik ada no tepon..
pnut jgn tukar no tpon plk..

bagaimanapun,saya hormati pendirian pnut...u must have a very strong good reason to do what u are doing now.walaupun kenal gitu2 jer..i know u'r very determined person..
to my friend pnut..may you & family have good life forever..be happy..enjoy your two pumpkins..they are sooo sweet..

rajin2lah jenguk blog kawan2 ek..
komen2 ke...jgn guna nama anon tau.
balik kg sila bgtau..saya tak jadi nak block border..hahaha.. 

tempat berkawan era internet

3 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah...singgah cni jap sambil baca entry ;)

mamalieyna said...

hermm..nape ek ngn pnut tu..kite tak kenal..sebenarnya mmg best ramai kwn2 ni walaupun di alam maya! ^_^

ieda said...

mama zharfan
tq..sila dtg lagi.

mamalieyna
sembang2 kat alam maya pun rasa mcm dah pernah jumpa kan.