SENANG CARI

24 May 2010

moga dia selamat..

salam..
baru dapat berita drp kawan2 FB.suami kawan satu universiti dulu sedang dirawat kerana mengidap denggi berdarah. plateletnya rendah.
bagaimanapun dah dibenarkan keluar
drp HDU (high dependency unit)..
tak pasti plk dah berapa hari admitted.

si kecil yang mampu menyakiti manusia....
gambar google
dalam range demam denggi ni denggi berdarah mmg bahaya.
moga teman saya Lin tabah menghadapi dugaan ini.
moga Allah selamatkan suami Lin.
saya harap teman2 di sini dapat tolong sama2 mendoakan keselamatan suami beliau.
terimakasih.

pertengahan tahun mmg musim denggi.
jagalah kebersihan persekitaran.

5 comments:

Wansteddy Tales said...

semoga kawan ieda selamat.
kat kwsn perumahan ni selalu fogging. harap2lah xbawa gejala penyakit denggi ni.

Naz-Segalanya disini said...

semoga suami lin sihat hendaknya..si kecik tu bukan hanya menyakitkan ieda tp membunuh

A.I said...

Semoga suami Lin akan sihat + sembuh..amin.

ai pon tgh risau ni kak. Along demam dari hari Khamis smp harini pon tak elok2 lagi. Tambah lak ngan selsema + batok. ingat, sok nk gi klinik $1 nak wat blood test. mintak2 la takde apa2 :(

kakyong said...

denggi berdarah ni memang scary..
teringat kan sahabat saya, suami nya meninggal sbb dengii berdarah & waktu itu dia pula tgk sarat mengandungkan anak kembar.. dah 8 tahun berlalu.. kdg2 suka juga mengusik sahabat saya tu.. 'tak mau cari pengganti kah"

ieda said...

terimakasih semua...senyap plk hari ni..harap2 dia makin sihat.