SENANG CARI

10 May 2010

a little surprise

salam..
habis kerja mlm tadi nak cepat2 keluar g rumah kawan sb nak submit form insuran klien.plannya nak keluar tengah hari tp tak daya sb cuaca panas sgt.
masuk ofis hbby tengok semua tak kemas lg...alahai..tension teman...rush hbby suruh cepat..dia hilang g bilik sebelah..adoi!!!!sib baik ada nabila dok buat lawak.

sekali nampak cahaya lilin kat cermin tingkap...
hehehe...i knew it..

sat..sat..baby nak tgk apa benda kat dinding tu..
(ofis yg bersepah tu buat tak nampak dah ler..)
excited nampak kek..
sempat juga kena cuit dgn jari kecik tu...ish..
mmmm....sedap..
mewakili kakak & abang..thank you bb..

sibuk makan2 pukul 10 lebih baru keluar.sampai rumah kawan tu dah dekat 11 pm.sian...org dah ngantuk.nasib la kan berkawan dgn kami ni ha..jenis berjalan tak tentu masa.

p/s...thanx to my dear hbby for the thought & the cake...luv u so much.
thanx to the kids for the present.
thanx to nurul for the card.


2 comments:

kakyong said...

hepi besday.. kek tu nampak sedap.. cantik pulak tu... bahagia lah dpt tanda ingatan dr suami & anak2...

ieda said...

kakyong..
tq..hbby & nurul yg selalu ingat hari2 special mcm ni.