SENANG CARI

21 May 2010

asyik kena tinggal

salam..
kena tinggal lagi.
sapa yang kena tinggal?
sayalah....sapa lagi.
alkisahnya...en hbby dah mula sibuk dgn aktiviti jalan2 habiskan duit.
hari selasa malam en hbby dgn 2 org kawan setianya bergerak ke pantai timur.












misinya adalah utk ke kelantan & terengganu.patutnya bergerak rabu pagi tp sebab mengejar masa malam2 buta dah keluar.sampai kelantan pukul 2.30 pg.
tujuannya?apalagi..mengukur jalan utk konvoi nanti.

dulu saya ingat nak g konvoi ni just set masa then pergi jelah.rupa2nya kena buat mapping.dulu saya bising gak sb ngabiskan duit tp la ni dah tau pentingnya mapping tu tak kisah dah ler.lagipun duit dia..biarlah.hari rabu dia ke trengganu then malam tu balik semula ke kelantan.pagi khamis lepas pusing2 beli barang dia gerak balik kedah.around pk 10 mlm sampai...tapi tak balik rumah.lepak kat ofis dulu dgn kwn2nye tu + their wives.

pk 12 mlm baru balik rumah.saya plan nak kemas2 rumah sikit tapi tersangkut plk dgn citer Ghost Whisperer
....saya suka citer ni.mmg mengarut tp best.















hari ni lepas zohor hbby ke cameron highland plk..kali ni naik motor sb kena escort geng RELA yg ada program kat sana.ahad baru balik.
tapi nanti nama jelah balik rumah..sure tak dapat mesra mesraan sb dia sibuk nak siapkan program konvoi tu.surat sana sini...tepon sana sini.bil tepon for sure melambung tinggi...adoi!!!

apa hal p dok citer kisah ni??
halnya...saya boring ler weekend hbby tak dak...huhuhu.

gambar dari google

No comments: