SENANG CARI

02 April 2010

lutut yang malang...

salam...
uols pernah sakit lutut tak?lecehkan.paling seksa masa nak solat & nak tunaikan hajat..kat rumah oklah sb jenis duduk.kalau kat luar saya takkan guna yg duduk tu sb fikir macam2...hihihi..

lutut saya ni buat hal since 3 thn lepas..silap langkah.terpijak penyambung penutup longkang yg dah retak..terperosoklah satu kaki dlm longkang..dalam jg.paras lutut...sib baik kt kedai sendiri...nak marahkan sapa??agaknya sebab stretch masa jatuh tu kaki yg satu lg asyik sakit jer kt bhg lutut.

tali pendant ni plk putus few days back..so takleh nak pakai.bila tak pakai pendant datang balik sakit ni.masa pakai ok ja..tak sakit.

makanya hari ni saya buat cara baru.

buang terus tali tu..ambik tape (micropore) then tempek terus kat lutut..
hmm..direct effect.
baru lega rasanya.tapi kena cari tali yg baru jg..takkan nak tempek memanjang.nampak dek budak kecik tu habis dicabutnya.

so sesapa nak try guna boleh contact saya..
dah cuba baru tau kesannya.

No comments: