SENANG CARI

14 April 2010

blog...insuran...nabila

salam...
what's up?
seperti biasa pagi2 saya akan belek metro..tgk2 hot story dulu..kemarin (13.4.10) ternampaklah cerita ttg blogger lumayan ni..saya dah beberapa kali baca blog redmummy...simple but nice to read...blog pun meriah..tp saya tak sangka la plk boleh buat duit sampai mcm tu....anyway tahniah to redmummy & other bloggers yg berjaya.seronok baca kisah2 mcm ni daripada dok baca cerita bloggers yg dok buat cerita sensasi tak bertempat sampai kena hambat dgn pihak berkuasa.


kemarin saya tak masuk keja coz attend April road show utk Prudential kt Hotel Equatorial Penang..first time attend road show ni..ingatkan tak ramai rupanya penuh satu hall yg besar tu.best gak tgk leader2 yg cemerlang dapat anugerah masing2..
cuma lunch kat hotel tu jelah tak power....hmmm..
view kt hotel cantik sgt.
rugi tak bawa kamera...(gambar fr google)

nampaknya Prudential makin menyerlah dgn menjadi leading company utk 2009.dari segi claim pun Pru menjadi company yg menyumbangkan claim terbanyak kpd pelanggannya..jadi sesiapa yg belum ada medical card segeralah bertindak..saving..investment & protection..boleh contact saya.


nabila??
hehehe...tengokla muka budak susah hati sebab kena p sekolah..
mana boleh ponteng selalu baby ooiii...



9 comments:

[-suziey-] said...

haha comel je budak xnk g skool:p

ukimi_ommiey said...

tk mau p sek..kunun nk blik x mau lak..dh sangkut la 2 ngan mamat sekelas hehe..

SURIA AMANDA said...

x nak pi sekolah eh nabila...jgn la mcm tu..nanti nak jadi pandai kan???

ieda said...

suziey...cuti lama sgt..sb tu muka jadi cenggitu.

umi...dia tgk org lain p ambik pasai tu takmo balik..hehehe

ieda said...

lisa...dia rasa dia dah pandai la tu...hahaa

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

alalalallla tomeynyer dia.. wat muke tecian yerk.. mummy ieda, trmkn ke pujuk rayu si ank dare ni?? hehehe

ieda said...

lina...ari ni umie dia tak tergugat..dia tetap kena g sekolah..

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

wang said...

The brand is named after the famous American tattoo artist Ed Hardy. He was Abercrombie Hats a very famous tattoo artist and has published many ed hardy Hats books on tattooing techniques. But the ed hardy Caps tattoo has become a trademark through the efforts of a company called Christian Audiger. This company has ed hardy Hats been very famous and very powerful in the garment sector. In his opinion, desirable to create a brand called Ed Hardy and use art as a major selling point for the brand. This company buy ed hardy has been a great success and Ed Hardy clothing is a clothing brand most famous.