SENANG CARI

15 March 2010

jumpa kawan.

salam..
ni citer hari sabtu 13.3.2010.
spt biasa hari cuti..mmmm..amatlah malas nk bangun awal2 tp memandangkan kena balik kg atas urusan family kenalah rajinkan diri..lepas settlekan sarapan anak2 (beli jer) terus drive ke kg sorang2.
drive 1 jam dah sampai kg..ambik barang..sembang2 sat dgn mak & bapa sedara..terus drive balik.otw singgah kt alor setar nk p ke ofis insuran..sekali cutilah plk.nak singgah pekan rabu beli minyak angin (tok awang...kegunaan family sejak zaman berzaman) round 2 kali takde parking jg.nak park tepi2 jln takut kena saman.so balik jelah.

jalan di kampungku yg aman damai...

petang pnut msg dia nk ke tg dawai..alhamdulillah..boleh jumpa kt situ jer.kebetulan saya pun ada hal nk jumpa kawan kt restoran anjung muara.

maka jumpalah pnut,hbbynya & anak terunanya yg comel tu kt anjung muara.pnut bawa cupcakes...dr KL tue..jauh cake tu berjalan...thanx a lot pnut.sedap.saya suka toppingnya..just nice..tak manis sgt.budak2 pun suka.

matahari terbenam di tg dawai

unfortunately takde kamera nk ambik gambar  sesi jumpa2an ni
sb hbby bawa p konvoi.
pertemuan yg sgt singkat sb hari dah magrib..tak puas sembang.harap2 nanti boleh jumpa lagi.by that time hopefully rumah baru dah siap.boleh jemput ke rumah.rumah sekarang ni mak ooiii..punyalah lintang pukang.mmg malu nak ajak kawan mai.

to pnut..thanx for susah payah bawa cupcakes tu.
sorry tak tau nk sembang apa dgn hbby pnut sb tgk dia pendiam jer..
harap dia tak terasa hati.

cupcakes pnut yg sedaapp..sapa nak rasa sila order sendiri
from tokey pnut okay..
ni nak tunjuk gambar jer..pnut bawa yg rupa lain.
(pnut..saya ambik gambar fr kedai pnut nie..jgn marah noo..)