SENANG CARI

31 March 2010

jom cari duit lebih..

salam...
huh..banyak hari tak update blog ni..
bukan sibuk sgt pun tapi just not in the mood to write.

tengok logo kat bawah ni..ramai yg dah familiar kot.saya dpt info ni beberapa hari yg lepas..tak ingat kat mana.tapi hari ni masa blog walking jumpa a few bloggers yg cerita ttg perkara ni.
saya dah sign in 2,3 hari lepas..jadi hari ni nak ajak kawan2 lain utk sign in..FREE jer.
alkisahnya bila kita search sesuatu guna mylook kita akan dibayar oleh kompeni ni.dah free kan..apa salahnya cuba.


biasanya kita searh info/gambar guna yang ni..

atau yang ni..

apa salahnya kita tambah koleksi sambil cari peluang tambah duit.

untuk join boleh klik kat sini.

No comments: