SENANG CARI

12 November 2009

NABILA KE KLINIK

muka macam orang sakit tak?
ada la sikit-sikit.tapi nabila bukan sakit apa pun.saja mai klinik nak tunjuk tocang dia kat umie.hari ni nabila kena duduk dgn bb sitter lg.
selalu abah yg jaga.tapi minggu ni abah start sibuk semula.banyak order nak kena settle.
so pagi2 nabila dah kena angkut p rumah bb sitter.sian..tengah sedap lena umie terpaksa
angkat masuk keta.bila dah masuk keta mana boleh tido lg dah.terbeliak biji mata.
mujur nabila ni baik.tak menangis.senang jaga.
muka macam amoi pulak...tak cukup tido..
takpa..satg sambung tido kt rumah kakak.
abah pulun kerja la ni sebab abah ada target baru..
dah gila kt benda alah ni pulak..
(from google)
siap berangan nk kaler apa..(nak putih sb nak bg nmpk mcm moto polis)..
boh lampu kt mana..dah plan nk p konvoi plk tu...
man will always be a man...hmmm...layan jelah..
p/s..ayang..nanti konvoi avanza ayg jd marsyal naik moto..syg drive...ok dak?

No comments: