SENANG CARI

11 November 2009

CONTEST - AKSI SI COMEL

Contest!!!contest!!! yang ni contest aksi si comel by tintacomellote. sila ke sini untuk dapatkan syarat2 penyertaan dan hadiah yg ditawarkan. aksi si comel saya yg sangat suka beraksi tp jarang dapat capture.. salah satu yg sempat di cekup... nama: nabila norfauziah tarikh lahir: 1/9/2006 umur: 3 tahun 2 bulan+ aksi:yang ni kat perdana beach resort masa konvoi bulan 6 thn ni. kat bilik resort kan ada pensil dgn memo pad...apa lagi. sikecik ni pun dengan penuh perasannya ambil pensil tu & tulis-tulis kat kertas sambil mata pandang2 kat atas...kononnya tengah fikir nak tulis apa ler tu.. kan kita kalau tgh fikir nak tulis apa kita pandang atas,ha..dia pun tiru jelah. Idea saya untuk penaja memberi keistimewaan kepada pelanggan.. ...dapatkan tarikh lahir pelanggan.setiap kali ulang tahun kelahiran mereka penaja boleh memberikan kad ucapan hari lahir sebagai tanda ingatan..bagi e card pun boleh. kepada kawan2 semua..jom meriahkan contest ni. penaja contest 1.http://comellotecollection.blogspot.com 2.http://muslimahonlineshop.blogspot.com

2 comments:

Wan Anie said...

Ieda... da ok tu..thanks for joining this contest
saya jengah lagi utk penilaian.. Good Luck yer

Wan Anie said...

ok!