SENANG CARI

27 October 2009

terbang melayang...

senangnya duit melayang.... lunch break tadi keluar ke balai polis nk settle saman hbby sebab takleh renew roadtax.before that dah check jumlah saman tu tp masa pegi tu berharapla dpt diskaun ke..or bayar separuh dulu pun boleh settle utk roadtax tu.rupanya kena bayar full.no discount2 maa...bayar separuh boleh tapi nama tak clear..nak tak nak bayar jugaklah...habis RM880...huhuhu... yg tak best tu satu saman tu hbby kena sebab menghalang lalu lintas.puncanya keta hbby accident so tersadaila kt tgh jln sekejap...aci ke saman macam ni..???ni sumer kes lama... thn 2004... so sapa2 yg ada saman tu p lah bayar cepat2 masa polis buat offer. tak bleh lari ooo...

1 comment:

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.