SENANG CARI

06 April 2012

TENANGKAN MINDA

salam..


mood apa ntah hari ni awal2 lagi dah buka FB.
melayan gambar hiasan rumah PNUT..
lawa & kemas..suka tengok.


dari situ meleret2 sampai jumpa website CRAFTSY ni...
banyak sungguh benda2 menarik dalam ni.
dari hiasan rumah,taman,jahitan & segala bagai.
gambar2 kat bawah ni adalah dari wesite tersebut.
ada beberapa kedai kat SP guna idea ni.
sesapa yg ada tandas yg dah takleh guna janganlah dibuang..
tanam pokok bunga gini pun lawa.


yg suka buat kek boleh tengok idea hiasan kek kat sini juga.

hilang idea nak buat kek bentuk apa?
yang ni sesuai untuk org2 macam DZ & DRS
betoi dak??

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa...kek DSLR! Sayang nak makan...cantik!

ieda said...

DZ:
simpan dalam peti ais..hihi

taqi said...

salam..nak tnya tau ke sapa yang buat kek DSLR tu?nak tau dia buat mcm mn...