SENANG CARI

04 November 2011

SEMOGA SELAMAT SEMUANYA

salam...
menjelang Aidil Adha.
mesti jalanraya makin sibuk sekarang terutamanya yg menghala keluar dari KL.
kami di sini...biasa2 saja.tak terasa sangat suasana raya tu.cuma looking forward utk cuti.saya hanya bercuti pada hari Ahad.campur dgn weekend Sabtu maka jadilah 2 hari.cuti hari Isnin tu carry forward ke Jumaat sebab ada kenduri yg wajib dikendalikan.so dua2 weekend ni saya cuti 2 hari.oklah jugak kan.mulanya plan nak cuti direct ja seminggu tapi mengenangkan banyak duit nak guna bulan 12 nanti maka terpaksalah berkorban sikit.

tadi dapat mesej dari pihak pengurusan Badal Haji bahawa urusan Badal Haji untuk arwah ibubapa saya sedang berjalan......alhamdulillah.moga Allah memudahkan segala urusan mereka & dapat menyempurnakan urusan Badal Haji itu dengan selamat.Moga semua pahala dari urusan itu sampai kepada ibubapa saya di SANA....amin.


No comments: