SENANG CARI

01 August 2011

HARI 1 RAMADHAN

salam..
Ramadhan pertama.

Kedah cuti hari ni tapi saya macam biasa malas nak cuti...ganti masa raya nanti.cuma bulan puasa ni saya buka straight tanpa waktu rehat dari pukul 9 pg hingga 5 ptg.tahun lepas sampai pk 6 tp ada break 1-2 pm.
petang2 tak ramai customer sebab semua sibuk nak berbuka jadi buat apa saya nak melangut kat dalam bilik ni kan (eh..eh...biasanya melangut kat luar tgk org shopping kuih).parking depan ni jadi bazar ramadhan.hari pertama ni takla sibuk sgt cuma ada a few yg berebut tapak.

bebudak wallahualam...depa kat rumah.petang2 satg baru tgk..tapi yg pasti 'yot bambam' bahagia sebab boleh makan tanpa gangguan...no sharing katakan.sahur pg tadi dia tak bangun.last year ada beberapa kali dia bangun bertenggek kat meja makan tapi tak makan pun.wrong timing kot.

sempena Ramadhan ini saya ucapkan kepada semua yang singgah di sini....
"selamat menjalani & menghayati ibadah puasa dgn sepenuh jiwa....moga bertambah amalan di bulan mulia ini.
jgn lupa...elakkan pembaziran".



3 comments:

Fadhilah Maarif said...

selamat berpuasa kak...letaklah gambar bambam yang terbaru..rindu pulak ket dia..hehehe..

Nida said...

Salam Ramadan dan selamat menjalani ibadah puasa..:)

ieda said...

fadhilah..
selamat berpuasa..petang semalam ada snap gambar dia tapi kamera tertinggal kat rumah plk..insyaAllah will come soon.

Nida..
selamat berpuasa jg.