SENANG CARI

24 August 2011

C-BOOK

salam

Ramadhan ke 24....cepatnya masa bergerak.
mesti ramai yang sibuk shopping raya & buat kuih raya.
me?
persiapan raya paling minima tahun ni.
tetapi bulan ramadhan tahun ni yang paling sibuk sebab tolong SU & kawannya berniaga kat bazar ramadhan.
aktiviti amal dgn SINAR HARIAN pun banyak sampai tak sempat nak join aktiviti dgn TOYOTA seperti tahun2 sebelum ni.
semua gambar ada dalam folder tapi tak sempat nak diceritakan lagi.cuti raya nanti kot baru boleh buat entry.
hujung minggu ni ada lagi satu program sahur bersama warga emas.moga berjalan lancar.harap2nya malam tu tak hujan.
sekarang ni kat sini hujan hampir tiap2 hari.memang selesalah untuk berpuasa.

cuma malam tadi terperanjat tengok air paip kat sinki rumah.air ni direct dari main pipe kat luar.warna dah jadi dekat2 nak sama dengan teh ais.

tak taulah apa kesnya.nak kata loji utama tenggelam,bukannya ada banjir pun.

mujur pagi ni ok sikit tapi still rasa tak selera untuk berkumur.guna air tangki ja...nampak clearlah tapi agaknya cemana rupa dasar tangki kat siling tu ek??
****harap2 SADA buat kerja......****


6 comments:

Daddy Ziyyad said...

SADA tu apa kak? Syarikat Air Darul Aman?

Pnut said...

Kedah jarnag ayaq kotoq kan?? ehehe kalau kat selangoq ni, manjang gitu

Dr. Ben said...

kat mana ke cerita warna air camtu... rasa lain macam... rupa2nya ada mayat kat tangki... uwek!

ieda said...

DZ...
pandai pun.

pnut..
mmg tak pernah jadi pun sebelum ni...kat kelantan dulu pernah la jugak hadap air kaler mcm ni.

Dr Ben..
mayat semut ada la kot...hehe

makdara TERdiva said...

selamat hari raya kak ida :)

ieda said...

MDT..
selamat hari raya...maaf zahir & batin.