SENANG CARI

19 April 2011

SAPA KATA BABY TAK PANDAI?

salam.

bila nabila 'beronline'
 umie...ni geng baru nabila kat FB...comey oooo....
 alamak!!!abah tengok la.....
 kena tutup FB nih....
 waaaa!!!!!  apa yg keluaq ni kakak??
 takpa2....jangan panic...kita pebetoi balik.
 jeng...jeng...jeng....so far so good
 ait!!!! benda tu keluar lagi?  abislaaa...satg abah hangin
 abah pebetoi sat....bukan salah baby..kakak yg salah ajaq.
tengok tu...dia gelak kat baby bila kena marah dgn abah
 abihhhh...abah tutup terus FB...
abah suruh tgk kartun upin ipin ja
 dah tengok banyak kali kat TV la abah...boring laaa....
layankan sajalah..no choice...mata pun dah separuh tertutup ni abah.

lokasi....depan kedai...budak kecik ni mmg suka sgt mengacau & berlagak pandai....gerammmm....

12 comments:

Mama Q said...

ala comeinya baby....pandai FB yer...tu ramai secret admire tu...abah dah risau

A.I said...

sius sungguh dak bambam ni adap pc! ely pon dah pandai type kt youtube kak. dia carik huruf "JU" kluar trus justin bibier dia. pastu abis la. org len x boleh kacau dah pc. dia punye sorang! ish....

h4ni3 said...

ahahaha
comey la baby
apa nama baby kat fb? meh aunty nak add :D

ieda said...

mama Q...
dia pandai tekan2 ja..ntah apa2 yg keluar...hehe

AI..
nabila berlakon ja lebih...macam biasalah..hihi
dak kecik tu minat justin tu ka...amboi!!!...kemain noooo..

h4ni3..
fb dia org lain create..dah tak aktif.sb org tu dah tak keja sini & kami tak tau password.

Azma said...

amboi2..kemain lg ye cik bambam ni..

mastila baby pandai umi..(len kali habaq kat umi lagu tu no..hehe)

Yasmin Nabilah.. said...

hehe..comel!! Geram je tgk aksi si Nabila nih..hehe..mmg bijak! :)

Yana@Noni said...

memang bijak dan bergaya...nabila nabila...hehehe

Rizziela said...

Amboi! Nabila pun dah pandai nak berFB ek? Jom FB dengan anti nak?

ieda said...

azma..
hahaha...kalau dia boleh cakap jenuh nak melayan.

ina..
sebab tu dia selalu kena cubit...gerammm..

yana..
tq..tq...bijak mengenakan org tau budak kecik ni.

rizziela...
umie tak bg fb...nanti ramai boipren..hihihi

mummy_ayu said...

pandainya dia..budak2 sekarang..memang mcm tu..Ian pun dah pandai dah bukak u tube, cari video kucing la..takut gak salah tekan, kuar gambar lain pulak...

kakyong said...

amboi... nabila layan apa ni.... makin bijak la pasni..

Bicara hati ibu aisya said...

Amboiii..pandainya baby main FB.Kusyuk lak tu ngadap pc.
Bijak...bijak.