SENANG CARI

03 January 2011

JOMMMM......

salam.
uish...dah malam baru nak post cerita pagi tadi..tapi takpalah kan...janji ada.
sekolah nabila sebenarnya tak cuti macam sekolah biasa.tapi budak bambam ni sesuka hati dia bercuti sama mcm kakak & along.
maka pagi tadi juga adalah hari pertama nabila ke sekolah setelah lama bercuti.malam tadi suruh tidur awal tapi tak mau.dia yg last tidur.pagi tadi masa nurul kejutkan bangun pandai lk menjawab...
"amau....'a toq"...(tak mau...nak tidoq...)
tapi dah kena kacau last2 bangun juga.
hari ni plk sejuk...menggigil ja lepas mandi.
dah siap2 semua dia lepak dgn abah.
pukul 8.30 am baru g sekolah.
macam biasalah..dah lama tak pi sekolah...berat ja kaki nak melangkah masuk.tambah2 plk tgk umie naik motor dgn abah....tapi tinggalkan saja (dalam hati rasa mcm nak bawa balik).dah tahu dia bukan jenis yg menangis2.

baby dah siap
buli abah sebelum ke sekolah 
teruna & dara
form 2 & form1

3 comments:

en_me said...

sonoknyer nak gi soklah kan makk.. ehehe

Norasikin said...

eh. Yg sekolah rendah tak de ke?

ieda said...

en_me..
sonooookkkkkkk...hehehe

norasikin..
takde..dah habis.tinggal yg kecik bambam tu ja.