SENANG CARI

06 January 2011

GELORA DALAMAN...

salam.
malam td makan kat luar (macam selalu).
SU & anak2 nak makan chicken chop.saya ikut ja.so kami ke sebuah kedai ni.tak jauh dgn rumah.dah pernah beberapa kali ke situ.
SU & nurul makan c/chop.along nasi goreng ayam.saya fish & chips.nabila...kentang goreng.
family faizal pun join sekali tp depa minum ja sb dah kena nasi kandar subaidah sebelum tu.
my dish...nampak ok kan?
tapi ikan dah tak fresh.taklah busuk tp tak sedap.

c/chop pun terlebih masin sikit.
apasal ntah malam td jd gitu...selalu ok ja.

balik rumah SU tak sedap perut tp taklah berlarutan.pg dah ok.
tapi hari ni perut saya plk yg lain macam ja..
masuk klinik terus cari benda ni.

telan satu peket...minum air sikit...baru ok.
HEXBIO ialah probiotic untuk menstabilkan semula imbangan organisma dalam usus kita.

budak2 semua ok ja...alhamdulillah.
tengah melangut cari kakak & ija (anak faizal)
...main aci sembunyi
bebai..tak jumpa cari kakak.
kakak pun sembunyi tak agak2 dah..jauh sgt.
budak kentang..aaammmmm!!!!

so sesapa yg nak makan kat kedai ni hati2 lah  sikit..
kedai ni terletak betul2 depan flet polis sg layar SP.

6 comments:

Azma said...

Ya Rabbi..sampai tertonggeng-tonggeng ye nabila...hehe..

SURIA AMANDA said...

pekedai pun satu hal..jujur la kalau nak meniaga..pikir untung je kualiti x jaga..lari la customer..

kakyong said...

huhuuu.. nabila sampai nonggeng cari kakak...

ieda said...

azma & kak yong..
bebal dah tu...tunjuk perasaan.kepala dah kena lantai.

lisa..
kedai banyak cawangan..tokey takdak.jadi macam tu lah.

NB KARA said...

kah kah kah ..kelakar gila tengok nabila yang menungging, rasa nak tepuk2 aje punggung dia..ha ha

Ummi Alisya said...

tergelak tengok aksi nabila tuh! sungguh benar mencari kakaknya... hehee!