SENANG CARI

04 December 2010

KENAPA TAK WANGI??

salam...
pening kepala bila perfume habis...
malas nak pi beli.
saya pakai yg murah ja.
so beli dari katalog avon sajalah.
lagi pening kepala lepas test semua bau2 ni.

6 comments:

nuyin2u said...

hehe memang fenin bila dah test sume, bau cam sume sama..

Mawar said...

alahai kak, bukan tak wangi, agaknya semua bau tu dh bercampur aduk dm idung akak menjadikan ianya bau yg sukar d tafsirkan.
kak, mtk je hubby yg hadiahkan, senang...abis cite...

ieda said...

nuyin2u..
tulah...last2 tak tau nak beli yg mana.

mawar..
minta kat dia lg pening.bila minta pendapat ttg barang2 jawapan dia mmg standard..'ikut syglah'

kakyong said...

kakyong pun selalu fenin kalo beli perfume (dulu la, la ni dah lama x pakai)... sbb suka nak try, habis 1, len kali nak cuba yg lain plak...

SURIA AMANDA said...

mak aii..banyaknya collection..Lisa kalau minyak wangi dah abih botolnya masuk tong sampah terus..pakai mana yang mampu jer kak..

ieda said...

kakyong..
saya pun suka tukar2.tu yg pening nak pilih.

lisa..
tu bukan akak punyalah..tu org yg jual punya.akak pun buang gak botol2 kosong..tak rajin nak simpan.