SENANG CARI

25 November 2010

KIDS & BABY PHOTO CONTEST

dapat tag contest drp LISA....thanx dear.
contest bertajuk
"kids & baby photo contest"
anjuran SAFIYYAH dari blog "sweetlike kissess"

saya takde gambar sendiri masa baby.al maklum orang semekin...mana ada kamera.
makanya saya letakkan gambar dua orang budak kecoh ni.
anak2ku yg kecoh....merempit motor orang.
along tengah melayan nabila merempit....tapi enjin motor tak dihidupkan pun.nabila nangis kalau dengar bunyi enjin yg kuat tu...penakut betoi..

syarat utama kena tag 8 org lagi...
maka inilah org yg kena tag oleh saya..
1. pnut
2. fiza (umisofie)
3. kakyong
4. aizahkaman
5. rizziela
6. jiey
7. nanie
8. icaziesyira

yg lain pun boleh join juga.
sila jengok blog SAFIYYAH utk maklumat lanjut.

HADIAHNYA..
earing dari lazo diamond jewellery.white gold.

tarikh tutup 30.11.2010

8 comments:

Bee @ honeyvsbee said...

gud luck kak

Mama Kembar said...

cute la gambar nih... good luck!

A.I said...

maceh kak :)

nnt ai buat (kalau rajin la) miahahahaha

kakyong said...

mak aiii.. kan main lagi nabila merempit...

kakyong said...

kak ieda,
kalo sempat saya join.. skrg ni masa agak terhad nak online... ;)

saya bookmark dulu ya

kak ina kl (1) said...

alahai keciannya nabila kena campak..nasib baik mama dia puan doc..semuga nabila cepat sembuh..
t shirt tu saiz l ajer..nak ker..hantar alamat kat email akak yer..roslana_06@yahoo.com.my

Pnut said...

tu diaaa depa boh nama kami nombot satu.. hahah kebetulan ada sekeping gambar baby kami kecik-kecik dulu.eeheheh

ieda said...

bee & mama kembar..
tima kacih...

AI..
sila rajinkan diri kamu..hehe

kakyong..
orait ja...membantu kawan2 bloggers.

kak ina...
tq..tq..tq...tq...
saiz apa pun takpa.saya nak buat kenangan.satg saya emel.tq again.

pnut..
kena boh nombor satu pasai pnut yg suka cerita kisah zaman dulu2.