SENANG CARI

13 July 2010

TELEFON FREE...SAPA NAK?

salam...
sapa nak hadiah ni??
from google

jomlah sama2 join contest.
anak2 saya mmg suka makan roti dgn peanut butter.
dek kerana ada contest lagilah saya rajin membeli roti ni.
peanut butter plk depa suka yg campur2 macam ni.
tepi macam penuh lg tapi tengah tu dah berlobang

masa beli tu ambik borang & suruh kedai tu cop kat belakang.
then ambik bar code kat plastik roti.tempek kat borang.
roti dah licin
isi particulars.poskan @ letak jer kat kotak di kedai tadi.
saya poskan saja.tapi la ni stem dah naik oo...dulu 3 kupang..la dah 6 kupang.tak kisahla kan....mana tau ada rezeki menang contest.
hadiah ke dua & ke tiga adalah baucer shopping..

apa lagi...jom beli roti HIGH 5..
klik kat iklan & print borang dr situ pun boleh juga.

9 comments:

Wansteddy Tales said...

Nakkkkkk! hahhaa....

satu tips saya boleh share pasal contest jenis ni kan izan. Kena beli stok banyak2 sebab ia bukan setakat lucky draw. tgk bilangan penyertaan jugak rasanya. pendapat wan la.

klu stok roti nak beli bnyk2 nk bikin apa kan. buat sandwich pastu berkelah best jugak nih haha

Wansteddy Tales said...

ps: error type. nak type ieda tertulis izan. jauhhh bunyiknya hahaha...

good luck ye ieda ><

zue @ annaleeya said...

nak jugakkkkkkkkk!!! balik nnti kene beli roti high 5 jgk lah...

gud luck ieda..

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

K.ida.. Ina duk nengok hubby bwk roti 2 selalu.. Tp blom join lg contest 2.. hehehehe

ieda said...

wan..
hehe..memula baca..eheh..sapa izan??

zue..
cepat..beli tiap2 hari.

ina..
potong ambik bar code tu dah ler...hehehe

mazni said...

hadiah menarik tu..sampai bila ye contest tu rasa mcm nak mencuba nasib la plk..

A.I said...

wow! :)
rajin tol akak. gud luck k..

ieda said...

mazni...
sampai 31 ogos..banyak masa lagi.

AI..
alang2 dah makan tu..mana tau ada rezeki.dapat baucer shopping akak bg AI sama..nak??

A.I said...

NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!! lalalalala