SENANG CARI

12 July 2010

ILMU DUNIA BLOGGING

salam..
saya blog walking saja petang ni.dek kerana tekanan keliling rasa macam kehilangan mood untuk bekerja...tapi bila berjalan2 mencari ilmu dunia blogging ni hilang sikit tekanan tu.

petang ni saya menimba ilmu di dua blog ni..

jika anda berminat sila jengah mereka yg telah berjaya ni.

gambar dari google

nak tau tentang buku ni??
sila klik RAHSIA BLOGGER

1 comment:

kakyong said...

kakyong suka juga jengah blog depa 2 org nih...
tp rasa2 mcm tak leh nak sampai ke tahap cam depa.. cukup la sonok2 berblog.. catat perkembangan anak2.. dpt kwn2.. drp dok serabut sorg2 dlm rumah.. ade juga kawn bersembang walau hanya di skrin lappy..