SENANG CARI

02 June 2010

KEPUTUSANNYA......

salam..
mesti ramai yang tertunggu-tunggu kan...
maka hari ni dengan rasminya saya akan mengumumkan keputusan pemenang  Dad's Special Moment Contest.

tahniah kepada yang berjaya.
kepada yang lain...jangan putus asa.
terima kasih kerana memeriahkan contest ini.insyaAllah saya akan adakan lagi tapi dalam bentuk yang berbeza.

pemilihan pemenang adalah berdasarkan keistimewaan moment tersebut.
TETAPI...saya umumkan pemenang hadiah misteri dulu okay...

hadiah misteri pertama
diberikan kepada PESERTA yang PERTAMA menghantar penyertaan
kakyong72.blogspot.com

hadiah misteri kedua
diberikan kepada peserta ke tiga puluh empat sebab
birthday saya pada 30 hb 4.
zue-oklatu.blogspot.com

dan peserta yang memenangi contest ini adalah....
*
*
*
*
*
*
nisajijah.blogspot.com
nice eye contact & ada kepuasan pada wajah anak & bapa

saya C&P catatan bersama gambar penyertaan ini.
Kisahnya, sudah lama anakku Nur Hanisah hendakkan scooter kerana setiap petang pasti anak-anak jiran akan bermain dengan scooter mereka di halaman rumahku. Namun disebabkan ketidakmampuan kami untuk membelinya maka niat untuk membeli asyik tertangguh. Setiap hari Anis akan merengek berkehendakkan scooter, akhirnya setelah cukup kemampuan, maka si abah pun belikanlah buat anak tersayang. Paling tersentuh hatiku ketika di dalam kereta, suamiku mengalirkan airmata kerana sedih, sudah sekian lama Anis hendakkan scooter, akhirnya suamiku berjaya menunaikan keinginan seorang anak. Hati ayah pasti tersentuh apabila dapat membahagiakan anak-anaknya, biarlah diri susah bagaimanapun namun untuk menghampakan perasaan seorang anak adalah sesuatu yang amat sukar...
Dalam keadaan yang amat letih (pulang bekerja pada waktu malam), suamiku terus mengejutkan Anis... "Anis tengok abah dah belikan Anis scooter".. dibukanya kotak permainan tersebut lantas terus dipasangnya.. si Anis terus segar matanya bila melihat benda yang diiidamkan selama ini kini berada di depan mata. Gambar ini kurakam secara candid antara hubungan anak beranak, si abah yang terus memasangkan scooter baru anaknya walaupun dirinya sungguh penat dan letih serta si anak yang membantu abahnya untuk memasang scooter idamannya..



kepada semua pemenang..sila e melkan saiz baju T ayah & anak.

11 comments:

mama zharfan said...

congrats to winners!

INTANKUTERPILIH said...

tahniah pada yg menang...pd yang kalah mcm aku nie jgn putus asa..cuba lagi key...huhuhu...sedey~~

iBu-Afif said...

mmg subgguh menyentuh perasaan...

Nida said...

Alhamdulillah.. syukur..

Terima kasih banyak2.... seronok sangat2.. yang pasti suami Nida dan Anis terharu bila dapat tahu kami menang.. thanks again..:)

Nanti Nida emelkan maklumat yg diperlukan ye :)

kakyong said...

Alhamdulillah... hihiii
ade hadiah misteri ya...

terima kasih...

tahniah kepd semua yg menang..

mamalieyna said...

tahniah buat pemenang!! waah kak zue i bertuah la..syok2x..^_^

zue @ annaleeya said...

tenkiu.... dpt adiah misteri lagi tuh... mekasih skali lg...

zue @ annaleeya said...

salam ieda...

saya dah emel details taw!!! mekasih ieda!!!

ieda said...

tahniah semua..
hadiah mungkin lewat sikit ye sb tokey mazcollection tgh sibuk uruskan persiapan konvoi..

Kauthar said...

wahh...nice picture..terharu melihat gambar dan membaca kisahnya..

eRiNsZ said...

congrats utk sumer pmenang....
korang mg havocc taw lebiu lahh