SENANG CARI

07 June 2010

budak penakut rupanya..

salam..
ni kisah hari sabtu.baru nak buat entry coz kamera ada kt hbby.
baru dpt hari ni.
seperti biasa hari sabtu yg sentiasa padat.
pepagi sesudah subuh terus keluar temankan hbby g hantar baju kt geng SYM yg nak konvoi ke Royal Belum..hujan2 org syok sambung tido depa p konvoi...apa daa..

pk 12 tghari keluar semula g kenduri adik member (team avanza plk).adik member tu lelaki tp sabtu kenduri side pompuan.dah dijemput kita dtg jelah kan..rumah tepi jalan utama so sesak sikit la..tambah plk ada satu lg kenduri kat area tu jg..sabar jelah.

pak sedara dgn anak sedara macam sebaya
rumah kenduri biasalah kan..org pasang lagu kuat2.rupanya budak nabila ni buat perangai..takut plk dgn bunyi kuat tu...maka terpaksalah kami angkut nasi p mkn kt rumah org lain yg jauh sikit dr bunyi tu..ish..

budak yang takut bunyi
peluk abah xmo lepas...ish..
duduk kt tempat jauh sikit dari bunyi tu...jadi mcm ni lah..tak reti diam.
ada plk yg melayan lagilah seronok.first time jumpa dah jd geng.

yang bwh ni kenduri side lelaki...hari Ahad.saya tak ikut sb kerja.hbby bawa along ja.then join dgn kawan2 avanza yg lain..
kebetulan semua hitam..hihi.


tuan rumah baju purple (abg bad)
buat teh tarik plk budak2 nie..haris & idlan


3 comments:

Nida said...

Salam..

Oloorrr... kesiannya kat anak Ieda... rapat sungguh dia peluk ayahnya.. memang takut sangat gayanya..

Samalah dengan si kecil Nida... tak boleh dengar bunyi bising.. mulalah tanya bukan2... pastu kaki ni ler jadi mangsa kena peluk..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kesiannya nabila...lucu pun ada tgk dia peluk ayah dia seerat mungkin. sama mcm sofie la kak...gi kenduri, dengar sound speaker dipasang kuat, terus peluk kita kuat2. tapi, mula2 je la...lepas tu, siap angguk2 geleng2 lagi....lucu betul perangai budak2 ni,kan?

ieda said...

nida & fiza..
tu lah..mmg takut sungguh.sb tu nak tgk wayang pun tak boleh.tapi dalam kereta pasang radio kuat2 takpe plk...pelik.