SENANG CARI

03 June 2010

bila kakak tiada..

salam...
hari ni nurul takde..kena tido kat sekolah.ada majlis Qiamullail utk murid darjah 6.pagi esok baru balik rumah..
makanya malam ni nabila kena tido dgn sapa???
kena make sure dia tido dlm keta satg..pastu boleh letak in my room.
kalau dia sedar mmg takmo tdo bilik umie dah la nie..
dah pandai nak tdo bilik sendiri.. (share dgn kakak).
lepas keja jap g nak pegi bank then teman hbby pegi ambik baju customer.esok nak antar..otw balik boleh la tidurkan budak kecik tu..hopefully dia terlena...senang sikit.

lunch break tadi temankan hbby hantar baju.bawa sekali budak nurul ni dr sekolah..since dia bgtau ada qiamullail saya suruh dia tidur siap2 dlm kereta.tak sampai 5 minit lepas suruh tidur tu saya toleh belakang tengok dia dah macam ni..

2 comments:

Rizziela said...

Letih sangatlah tu

ieda said...

nurul ni mmg minah lena...esp bila dlm kereta.