SENANG CARI

22 April 2010

ngantukkkkk....adoiyaa....

salam...

google pics
adoi laaa....ngantuk teramat (tp kena keja gak).
malam td tido pk 4 lebih...ish..bukan malam td dah tu tapi pg tadi.temankan hbby buat keja dia kat ofis.tengok2 dah pkl 4 pg.balik umah pun bukan boleh lelap terus.pg td nurul yg kejutkan sb dia nak g sekolah.mujur gak dia g dgn van.kalau nak kena hantar...alamatlah..hihihi..
sian hbby..dekat2 nak konvoi ni macam nilah jadinya.banyak paper work nak settle.tu pun ada gak org iri hati...lantak pi lah kat depa..janji konvoi bestttt..

pagi ni FIL plk tak sihat.jadi jangkitan kat belakang @ bisul.dah ambik ubat kt klinik lain (malu kot nak tunjuk kat menantu dia)tapi tak baik lg pun.so hari ni baru nak tunjuk kt menantu dia ni..dah teruk la abah...kena masuk wad ni.kencing manis pun tak kontrol...hbby plk kena g meeting kt penang..sayakah yg nak kena g hantar abah kt spital ni??abah kata takpe dia leh tunggu hbby balik tp sian plk tgk.hbby pun mcm pening jer dgn tak cukup tido & keja yg bertimbun..
(anak abah 2 org jer..sorang lagi baru std 6).sempat ke ni nak g ambil road tax & bayar bil & bayar duit rumah???

ps:hari lepak mmg lepak abis...mai hari sibuk...uishh..banyaknya nak kena buat.


4 comments:

mamaaerish : said...

sama la kiter.... zzzzzzzzzzz

A.I said...

akhirnya menyerah gak fil akak kt klinik ye? hihihi. isk, tp musti terok smp kene msk ward tu. takpe la, kalau akak sempat..akak hantar le dia.

akak tu kene jaga gak kesihatan. kang doktor sendiri lak sakit. how? ;)

ieda said...

mamaaerish...nak tdo awal mlm ni....zzzzz..

AI...dah hantar pun..tunggu 2 jam lebih kt emergency sb wad takde katil...adoi la..
akak sakit tutup klinik ler jawabnya..terimakasih atas ingatan tu.

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.