SENANG CARI

23 April 2010

FIL not ok.

salam...
yesterday hantar FIL ke hosp sb ada carbuncle (adik beradik bisul) kt belakang..patutnya operate pg td.tapi tak jadi coz dia tetiba penat...makin lama makin teruk...at last kena intubate.now ada kat
HDW (high dependency ward .... adik beradik ICU).

petang td g tgk..sampai2 ja adik ipar dok nangis tepi katil....adoi..tgk budak2 nangis yg lemah ni..air mata saya pun nak meleleh gak..dia baru 12 thn...asyik dok sebut.."abah...bangun la abah!!!.....abah pasai apa..."...sian dia sebab masa antar abah kemarin dia kat sekolah.ptg pun tak bawa g tengok sb abah ok ja...tak sangka jadi gini...luckily tak sempat bagi bius...kalau jadi 'on the table' (masa op) lglah susah..sempat sembang kejap dgn anaest (dr bius) td...paru2 abah tak ok sgt..


sian gak kt hbby...dahla sibuk dgn kelab...next week ada konvoi.kalau abah tak settle mmg tak pergi la..bln jun pun ada konvoi lg.hbby kena uruskan yg ni jg..mujur order baju tak banyak sgt...moga2 abah cepat sembuh..bukan sebab nak g konvoi tu sgt tp sebab hbby kena uruskan & make sure program tu berjalan...kengkawan tolong doakan yer...thanx a lot.



6 comments:

Momma Mia said...

semoga cepat sembuh yer..

Wan Anie said...

saya doakan moga cepat sembuh ...

take good care of him.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

didoakan FIL k.ieda cepat sembuh.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Semoga FIL ieda cepat sembuh, InsyaAllah..

Pnut said...

saya doakan ayahanda cepat sembuh...
aminn

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.