SENANG CARI

29 April 2010

alhamdulillah.....

salam...
alhamdulillahhhh....kenyang dah..pukul 6.30 ptg baru makan...macam la sibuk sgt..hihihi..lunch hour tak teringin pun nak makan.sekali dah masuk keja ambik ko...kelaparan..padan muka aku.

this is my lunch + dinner......nasi goreng pattaya
sib baik sempat makan tanpa gangguan.leceh kalau makan kena stop2 nie...hilang taste.ingat lg masa houseman kat klang dulu..nak makan pun susah.esp masa kat medical ward.sibuk manjang.kadang p balun food dr on call walaupun masa tu tak on call..hehehe.kantin jauh.perut lapar.kerja banyak...abis tu apa pilihan yg ada?rembat jelah kan...

ada satu pagi tu saya tak sempat breakfast (selalu cm tu).dah abis round sendiri, bos tak sampai lg...mmg lapar tahap giler dah.nak turun kantin mmg cari nahas ler..tgk kt pantry ada roti patient yg lebih..roti sapu butter ja..ambik jelah..sekali diabetic diet punya...alahai..tawar & tak sedap langsung.tp abis gakla sekeping..tu pun makan sambil jenguk2 kat pintu..
tengok bos dah mai ke belum..

elok2 je abis makan bos sampai..legaaa...
bila dah start round dgn bos mana boleh berenti2.kdg2 sampai pk 1 tghari..tp masa kat surgical ada sorang bos ni mmg slow yg teramat bila buat round...dr pagi boleh bawa sampai pk 3 @ 4 ptg...uishhh...letih giler ooo...abis round ambik ngko..berlambak kerja nak kena settle.mau balik kerja magrib..mlm dtg wad sambung semula.kalau tak siap besok kena marah..yelah keja ward mana boleh tangguh2.
dapat team ok, bolehla tolong menolong..dapat yg ko pandai2 lah survive...

sb tu masa HO badan tinggal 42kg ja...best tgk gambar masa tu...slim abis...la nie...hihihi....takpe hbby kata sedap dipeluk..kah!!!

oohhh...housemanship life...memory paling best.

1 comment:

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.