SENANG CARI

19 March 2010

bestnyer hari ni...

salam..
today is Friday...i luv working on Friday..why???
because tomorrow is Saturday..my off day...
yesss...boleh relax sikit maa..

pic fr google
lagipun esok hbby ke penang..ada club event from 11am till 3pm.bolehla lepak2 kt rumah.kemas2 apa yg patut.takpun tgk tv jer sambil layan toyot..

petang kalau tak hujan boleh bawa bdk2 p garden...tu pun kalau rajin..hopefully hbby balik awal coz kalau sorg2 nk bawa toyot tu mmg tak daya...letih nk melayan nak2 lg kalau kena dokong..kalau hbby ada boleh gak dating2 kt garden tu...hehe

2 comments:

kakpah said...

salam.. hari ni dah jumaat? Isnin dah nak sekolah? Huwaa.. baru lagi cuti.

ieda said...

tu la kak..dah nak kena mula balik tugas jd driver bas sekolah nie.