SENANG CARI

24 April 2015

UPDATE....UPDATE....UPDATE!!!!!


salam sejahtera semua....

macam mana rumput semak keliling rumah dimesin pagi tadi...macam tu jugak laaa semak samun yang terkumpul kat 'rumah' nabila ni....

bertangguh-tangguh ummienya....

ok....short story saja untuk malam ni...ummie tengah kerja..

sorry.....I comot....
macam ni la rupa balik sekolah

ini kisah 2 ka tiga minggu lepas...lupa plk...
dah lama sebenarnya nampak gigi kekal budak ni tumbuh di belakang gigi susu.berbelah bagi ummie dengan abahnya nak bawa ke dentist....kesian kat dia.
takut dia tak bagi kerja sama pun ya jugak.
last2.....team gigi melawat sekolah.ummie sign kad dan selamatlah gigi susu tu dicabut.
cikgu kata nabila ok ja...duduk diam dan tak nangis pun...alhamdulillah.
tapi nabila kata...."baby nanes".......ummie percaya cikgu laaa.....nabila kan actress...auta pun banyak.




ni pulak kejadian minggu ni....nak balik sekolah cikgu bagi kertas ni...
team mata plk mai sekolah.rabun rupanya budak ni.tu laaa...suka tengok tv dekat2 sangat (@ rabun tu yang buatkan dia tengok dekat2)....
maka....jun nanti kena bawa jumpa doktor mata kat hospital untuk pemeriksaan lanjut.harap2 tak payah la nak pakai spek...jenuh buat.
ganas budak ni...


tu ja....
terimakasih kerana membaca....