SENANG CARI

16 December 2009

masih tiada...

salam buat semua..
keadaan masih sama..kabel tak sambung lg.tapi hari ni hbby takde.so bolehla angkut laptop dia sekali dgn broadband ke ofis...hehe..tp dah dpt kebenaran ok..kt ofis laju sikit benda alah ni kerja.kalau kt rumah slow semacam jer.pagi2 mmg sibuk.so baru go tru a few blog kengkawan yg dah lama tak jengah.ptg nti sambung lg.
banyak benda yg berlaku sepanjang takde line ni.nak cerita pun tak best sb tak leh masuk gambar.lappy hbby ni banyak sgt fail.so nak tambah2 pun tak berani sgt.this is his office & his life.segala kerja dia ada dlm ni.satg dok pandai2 tambah itu ini..buatnya kena virus habis la teman.dahla tak pandai sgt ilmu IT ni.
well...khabarnya kabel akan ok by 20.12.09..tunggulah saja sampai tarikh tu.

to all readers yg jenguk sini..thanx 4 visiting..do come again.i'll visit ur site as soon as i can.
btw..things will get more busy by end of the year.the new shop will be opened by january..insyaAllah..
kids are going to school and nabila also will be going to school in 2 weeks times.

HAPPY NEW YEAR.



10 December 2009

NO LINE!!!!!

salam...
boring!!!! kabel telefon kena kena curi lagi...hampeh punya pencuri..dari 2 hari sebelum raya haji sampai hari ni tak sambung2 lagi..katanya sampai hujung bulan ni..tension aku..
ni pun guna broadband hbby..malas guna benda alah ni..lembap.
so..it seems like i wont be writing in a few more weeks..
hope things will get better soon.